

Event Program

September 10-12, 2024 Sheraton @ Bloomington, MN

Thank You To Our Sponsors













Tuesday, September 10

5:00 PM Doors Open

6:00 PM Bar Open/Appetizers/Meet & Greet

8:00 PM Wrap-Up

Summit Featured Presenters

Alex Dorr

Thought leader in organizational culture and team dynamics. Co-host of the Reality-Based Leadership Podcast.

John Leh

Founder & CEO of Talented Learning. Host of the Talented Learning Podcast.

Andre Lavoie

CEO and Co-Founder, ClearCompany



Time	Event	Topic	Presenter	Room	Duration
7:00 AM		Registration/Breakfast		Foyer/Ballroom	90 Mins.
8:30 AM	Welcome Address	Welcome To Brainier Summit 2024	Emcee/Jerry Cox	Ballroom	15 Mins.
8:45 AM	CEO Address	ClearCompany CEO's Viewpoint	Andre Lavoie	Ballroom	30 Mins.
9:15 AM	Break	-	-	Foyer	15 Mins.
9:30 AM	Breakout Session 1	Crafting Custom HTML Pages to Boost Learning	Daironex Batista	Ballroom	50 Mins.
		The Power of Learning Tracks	ECS Limited	Baliff	50 Mins.
		Support Team Mini-Clinics	Various	Gibson	50 Mins.
10:20 AM	Beverage Break	Made Possible by Skillsoft	-	Foyer	40 Mins.
11:00 AM	Fireside Chat	Brainier Customer Panel Discussion	John Leh	Ballroom	50 Mins.
12:00 PM	Lunch			Foyer/Ballroom	75 Mins.

Support Mini-Clinic Topics

- Leading Zeros in Your Excel Files
- Setting Up Assignments for Managers and Employees in Different States



Time	Event	Topic	Presenter	Room	Duration
1:30 PM	Breakout Session 2	Creating Inclusive Learning Environments for Neurodivergent Learners	Sydney Lovold	Ballroom	50 Mins.
		Through the Years with Brainier	Pressley Ridge	Baliff	50 Mins.
		Employee Engagement Successes with Lube- Tech	Lube-Tech	Gibson	50 Mins.
2:20 PM	Afternoon Snack	-	-	Foyer	40 Mins.
3:00 PM	Keynote Speaker	Uncover How Workplace Drama Affects L&D	Alex Dorr	Ballroom	75 Mins.
4:15 PM	Keynote Wraps	Meet and Greet	Alex Dorr	Foyer	15 Mins.
4:30 PM	Free Time	Opportunity Hour	-	-	60 Mins.
5:30 PM	Cocktail Social Hour	Networking	-	Foyer/Garden Court	60 Mins.
6:30 PM		Dinner		Ballroom	60 Mins.
7:30 PM	Awards	Brainier Excellence Awards Ceremony	Emcee/Kent Walker	Ballroom	60 Mins.
9:00 PM		WRAP DAY 1			





Time	Event	Topic	Presenter	Room	Duration		
7:30 AM		Breakfast		Foyer/Ballroom	60 Mins.		
8:30 AM	Welcome Address	First Day Recap	Emcee	Ballroom	15 Mins.		
8:45 AM	Product Roadmap	The Future of The Brainier LMS	Mike Begin/ Arnaud Grunwald	Ballroom	45 Mins.		
9:45 AM	ClearCompany	"Talent Maximization" with ClearCompany	Jesse Simmons	Ballroom	45 Mins.		
10:30 AM	Coffee Break & Snack	Made Possible by Exponent HR	-	Ballroom	15 Mins.		
Choose Your Own Adventure							
10:45 AM	Awards Roundtable	Roundtable With Award Winners	Christine Rose/ Customers	Ballroom	50 Mins.		
10:45 AM	Expo Hall	Chat With Industry Experts	Various	Garden Court	50 Mins.		
10:45 AM	Support Team Chats	1-on-1 Chats With Select Support Team Members	Brainier Support	Garden Court	50 Mins.		
10:45 AM	Sales Team Consults	1-on-1 Sales Team Consults	Brainier Sales	Garden Court	50 Mins.		
10:45 AM	Ping Pong	Tourney Finals	Brainier Staff	Garden Court	50 Mins.		
12:00 PM		Lunch		Foyer/Ballroom	60 Mins.		
1:00 PM	Wrap-Up	Takeaways, Networking, Goodbye!	Emcee	Ballroom	60 Mins.		
2:00 PM	SUMMIT CONCLUSION						