2022 e3 Learning User Conference Agenda

See what we’ve got planned for the 2022 e3 Learning User Conference

Our Latest Agenda

Tuesday 9/13 
Time Location Activity Presenter
7-9 PM DoubleTree Garden Court Early Event Registration Select Brainier Staff/Brainier Customers
7-9 PM DoubleTree Networking Select Brainier Staff/Brainier Customers
Wednesday 9/14
Time Location Activity Presenter Topic
7-8:15 AM DoubleTree Breakfast Buffet Breakfast Included
8:30 – 9 AM DoubleTree Master of Ceremonies TBA
8:30-9 AM DoubleTree 30 Minutes – Jerry Intro Jerry Cox Welcome to the 2022 e3 Learning UC
9-10:30 AM DoubleTree 90 Minutes – Keynote Kim Becking “Momentum”
10:30-11 AM DoubleTree lobby Break, Book-Signing, Recombobulation Kim Becking Free Time/Book Signing
11-Noon DoubleTree Brainier In Action: Customer Collaboration Session Brainier Customers Multiple
12-1 PM DoubleTree lobby Lunch Lunch Included
1-1:30 PM Transport BIW/Brainier Campus
1:30-2:15 PM Room 1 45 Minute Breakout BIW Carissa Massaro/Mike Begin Brainier Cultivate: A Step Above
1:30-2:15 PM Room 2 45 Minute Breakout BIW Brandon Koppelman & Kristin Marquardt & Katie Hedenstrom Pointing the Way with Custom Pages
1:30-2:15 PM Room 3 45 Minute Breakout BIW Kiel Welk New Rules for Engaging Learners
1:30-2:15 PM Room 4 45 Minute Breakout BIW Nikhil Enugula What’s Your Carrot? How to Lead Authentically
2:15-2:45 PM BIW/Brainier Campus Break and Snack Snacks Included
2:45-3:30 PM Room 1 45 Minute Breakout BIW Carissa Massaro/Mike Begin Brainier Cultivate: A Step Above
2:45-3:30 PM Room 2 45 Minute Breakout BIW Brandon Koppelman & Kristin Marquardt & Katie Hedenstrom Pointing the Way with Custom Pages
2:45-3:30 PM Room 3 45 Minute Breakout BIW Alfredo Arce & Sam Mustar Organization & Functions In the LMS
2:45-3:30 PM Room 4 45 Minute Breakout BIW Nikhil Enugula What’s Your Carrot? How to Lead Authentically
3:30-3:45 PM Transport DoubleTree Bus/Walk
3:45-5 PM Free Time Meet with Vendors
5:30-6:30 PM DoubleTree Location TBA Cocktail Hour  On-Site
6:30-7:15 PM DoubleTree Dinner Dinner Included Multiple Options
7:15-9 PM DoubleTree e3 Learning UC Excellence Awards Brainier Staff
Thursday 9/15
Time Location Activity Presenter Topic
7-8:15 AM DoubleTree Breakfast Buffet Breakfast Included
8:30 – 8:45 AM DoubleTree Master of Ceremonies TBA Reset/Recap
8:45 – 9:45 AM DoubleTree Prositions, Inc Frank Russel, CEO – Prositions, Inc Less is More! Using Brainier to Deliver “NanoLearning”
9:45 – 10:15 AM DoubleTree lobby Break
10:15 – 11:15 AM DoubleTree TBA Surprise Guest TBA
11:15 – 12:30 DoubleTree Product Panel discussion & Roadmap Brainier Staff Hot topics, new features, Giveaways
12:30 – 1:30 PM DoubleTree lobby Lunch Lunch Included Multiple Options
1:30 – 2:30 PM DoubleTree Award-Winner RoundTable Award Winners, MC Q&A With Excellence Award Winners
2:30-3:00 PM DoubleTree lobby Goodbye Snack, Networking Snacks Included Multiple Options

*SUBJECT TO CHANGE*

SPONSORED BY

How to Register

Click the link below to visit the Brainier Customer Experience Site. There, you can see additional details, register for the event, purchase additional seats, and submit your entry for the Brainier Excellence Awards.

Hear from Brainier customers about why you should attend…

Kim, American Equity

Will, Concord Hospitality

Holly, Lutheran Social Services/ND

Eric, Merrill Gardens & Pillar Properties